Omring jezelf met positieve mensen

Het is alweer even geleden dat ik wat geschreven heb, maar door afgelopen weekend heb ik weer wat inspiratie gekregen.

De laatste maanden kom ik zo af en toe mensen tegen die negatief zijn. Ik vind dat best vervelend, want ik ben een positief ingesteld iemand en negatieve mensen kunnen je behoorlijk naar beneden trekken. Ze vreten ook energie. Ik heb daarom vandaag besloten om me voortaan alleen met positief ingestelde en intelligente mensen te omringen, omdat je daar op kunt bouwen. Natuurlijk kunnen positieve mensen ook wel eens hun dag niet hebben. Dat snap ik ook wel, maar daar heb ik het ook niet over. Ik heb het over mensen die om de haverklap een negatieve blik op de wereld hebben.

Tot dit inzicht ben ik gekomen door het stappen af gelopen weekend. Tijdens een avondje stappen kwam ik een leuke kerel tegen. Geen idee hoe het gekomen is en door wie het ge├»nitieerd is, maar op een gegeven moment was ik met hem aan het dansen en opeens stonden we heftig te zoenen op de dansvloer. Ik vond zijn ziel zo aantrekkelijk dat ik zijn avances gewoon toe moest laten. Er was een sterke aantrekkingskracht tussen ons. We trokken daarom ook veel bekijks, denk ik. Of mensen moeten gedacht hebben: “Wat doet die Jeroen nu weer?”

Dat lekker ding zei op een gegeven moment iets heel wijs. Iets wat ik eigenlijk al tijden weet, maar gewoon niet deed. Hij vertelde dat hij alleen maar iets met mannen doet als ze klasse hebben en goede dosis intelligentie. Ik voelde me wel vereerd, maar het zette me ook aan het nadenken, want zo iemand komt niet voor niets op mijn pad.

Ik heb van hem dus geleerd om wat kieskeuriger te worden voor wat betreft de mensen die ik toelaat in mijn “inner circle”. Voortaan dus alleen maar positief ingestelde en intelligente mensen in mijn vriendenkring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *